2021-02-05 17:27:30

UPISI DJECE U PRVI RAZRED

Poštovani roditelji budućih prvaša, u prilogu (pod "opširnije") nalaze se upute za upis djece u prvi razred osnovne škole.

Stručna služba škole

PRIJAVA DJECE ZA UPIS U PRVI RAZRED

 

 

 Pozivaju se roditelji/staratelji djece rođene od 1.travnja 2014. do 31.ožujka 2015. da izvrše prijavu djece za upis u 1. razred osnovne škole za šk.god.2021./2022.

 Prijava djece provodit će se od 8. do 17.veljače 2021.godine za uredovno područje Omiša, prema upisnom području utvrđenom Mrežom škola, elektronskim putem na obrascu – PRIJAVA ZA PREDUPIS, koji će biti dostupan na mrežnoj stranici SDŽwww.dalmacija.hr – Upravni odjel za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu i sport

 Roditelji/staratelji putem predškolske ustanove u Dugom Ratu biti će obaviješteni o terminima testiranja djeteta i terminima zdravstvenih pregleda te se prije toga ne trebaju javljati u školu kojoj dijete pripada.

 U prvi razred mogu se upisati i djeca rođena 1.travnja do 31.prosinca 2015. (prijevremeni upis) na zahtjev roditelja/staratelja koji se podnosi Upravnom odjelu za prosvjetu,kulturu,tehničku kulturu i sport na Obrascu 6. Osim zahtjeva/obrasca dostavlja se i mišljenje predškolske ustanove o psihofizičkom stanju djeteta. Obrazac 6 dostupan je na istoj stranici www.dalmacija.hr

 

 Za sve dodatne upite ili informacije možete se javiti u stručnu službu škole

 734-625  (pedagoginja/defektologinja)

E mail *  strucnasluzba@os-jesenice-dugirat.skole.hr

 


Osnovna škola Jesenice Dugi Rat